Wat zijn de kosten van bruiloftsfotografie?

Jullie bruiloft is een van de mooiste dagen in jullie leven. Deze dag leg ik vast in bijzondere stijlvolle foto’s die de emoties van de dag weergeven. Het trouwalbum stel ik met zorg samen en zal een perfecte weergave zijn van de sfeer en stijl van jullie trouwdag.

Ik bied collecties aan vanaf € 1495,00 incl. btw. (6 uur fotografie).

In al mijn collecties is het volgende inbegrepen:

  • Het gekozen aantal uur fotografie op jullie trouwdag
  • Een preview van 10 foto’s op de dag na jullie bruiloft
  • Selectie en optimalisatie van de foto’s (20 – 40 uur)
  • Een slideshow van jullie trouwreportage bij jullie thuis
  • Een usb stick met de hoge resolutiefoto’s binnen 8 weken na jullie bruiloft
  • Een prachtig trouwalbum met 50 foto’s door jullie geselecteerd

Bij mijn collecties vanaf 8 uur fotografie is een love shoot van 1 uur inbegrepen.

Mochten jullie ook een videograaf zoeken, dan kan ik Helen  https://moviesbyhelen.com/ van harte aanbevelen!

Tijdens ons kennismakingsgesprek kan ik jullie uitgebreid informeren over mijn manier van werken en de tarieven. Jullie zijn van harte welkom!

Plan snel een afspraak in!

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Als jullie na ons kennismakingsgesprek besluiten dat ik jullie trouwfotograaf mag worden (yes!) zal ik een offerte maken. Deze ontvang ik dan graag getekend retour, samen met een aanbetaling van 25% van de reportage kosten.  De periode tot jullie bruiloft hebben we regelmatig contact en kunnen jullie bij mij terecht voor advies.  Enkele dagen voor de bruiloft neem ik contact op met jullie ceremoniemeester om jullie dag door te spreken. Zo ben ik goed voorbereid en zal ik op jullie trouwdag geen moment missen!

Hebben jullie mij geboekt voor 8 uur of meer, dan maken we een afspraak voor een loveshoot in de omgeving van Baarn.

Waarom een loveshoot? Ik begrijp dat het best spannend kan zijn als een trouwfotograaf foto’s van jullie gaat maken. Je bent nu eenmaal geen professioneel model!  Na tientallen bruiloften weet ik precies hoe ik jullie (en jullie gasten) ontspannen kan vastleggen. Tijdens de loveshoot kunnen jullie alvast ervaren hoe het zal zijn op jullie trouwdag. Dan hoeven jullie je daar niet meer druk over te maken! En nog een leuke bijkomstigheid; de foto’s kunnen jullie mooi gebruiken voor de uitnodigingen!

En op de dag zelf?  Dan ben ik ruim op tijd op de afgesproken locatie om sfeerfoto’s te maken van de bruid en/of bruidegom die zich klaarmaakt voor de grote dag. Ik maak detailfoto’s van de jurk, de schoenen, de ringen en de bloemen en nog veel meer. Ruim van tevoren hebben we al afgesproken wat de locatie voor de trouw shoot zal zijn. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan hebben we ook al een alternatief bedacht. Voor de trouw shoot trek ik meestal 1,5 uur uit, zodat we in alle rust mooie foto’s kunnen maken.  De rest van de dag ben ik zo veel mogelijk onopvallend aanwezig om alle mooie, ontroerende en spontane momenten vast te leggen.

En na de trouwdag? Binnen een dag ontvangen jullie een preview van 10 foto’s zodat jullie die alvast kunnen delen met jullie vrienden en familie. Na ca. 6 weken kom ik bij jullie langs om de trouwreportage te tonen.  Jullie maken dan gelijk een selectie van de foto’s voor het  trouwalbum. Enkele weken later kom ik  trouwalbum en de usb met de hoge resolutie foto’s  langs brengen. Dit is altijd een leuk en feestelijk moment! We drinken nog wat, praten na over jullie bruiloft en dan ga ik als een tevreden mens weer naar huis! Weer een stel blij gemaakt met mooie herinneringen aan hun fantastische bruiloft!