Twee weken voor de bruiloft van Axel en Emma was ik op Kasteel de Hooge Vuursche om de locatie te verkennen. Door de locatie te scouten kan ik vooraf al bepalen wat mooie plekjes zijn voor de wedding shoot en wat de lichtinval is op verschillende plekken. Zo ben ik optimaal voorbereid voor de dag van de bruiloft. De Hooge Vuursche is een prachtig kasteel met een bordes dat uitkijkt op de mooie vijver met fontein. Als je verder zoekt blijken er hele mooie plekjes verscholen te liggen op het landgoed. Fijn dat deze plekjes in het bos liggen, want op de trouwdag van Emma en Axel was het ruim 30 graden, behoorlijk warm dus!

Locatie: Kasteel de Hooge Vuursche Baarn

 

De ceremonie vond plaats in een klein gezelschap in een van de sfeervolle ruimtes van het kasteel. Wat een romantische bruiloft! De aanwezigheid  van Seth en Morris, de 2 kids van Emma en Axel,  maakte deze dag extra speciaal. De jongetjes zorgden samen met hun neefjes en nichtjes voor een hoop reuring en hilariteit. Zij mochten de ringen brengen en keken vol bewondering naar hun pappa en mamma die wel op een prins en prinses in een sprookje leken.

 

Emma en Axel over Esther

” Onze complimenten hoe je alle belangrijke momenten van de dag hebt kunnen vangen! De foto’s en het album zijn prachtig geworden. Fijn dat je voor de bruiloft op de locatie bent gaan kijken, je wist precies wat de mooie plekjes zijn bij het Kasteel en dat heeft mooie foto’s opgeleverd. De foto’s die je van de aanwezige kinderen maakte zijn ontroerend mooi, we zijn zo blij dat je onze dag op zo’n mooie manier hebt vastgelegd! We hebben je van harte aanbevolen aan onze vrienden!”