Bloemen: Four Seasons Baar Ringen: Siebel Juweliers  Jurk en pak: Valkengoed  Visagie: Esthemiek  

Lunch: Zinineenbroodje         Haar: Melissa van den Hengel, vriendin van Tyanne   Locatie fotoshoot: Kasteel Groeneveld, Baarn

Feestlocatie: Hoeve Sparrendam, Hoevelaken

Tim en Tyanne trouwden op een prachtige zomerdag in augustus vanuit het ouderlijk huis van Tyanne in Baarn.  Tyanne’s moeder had de tuin prachtig gedecoreerd en zo was dat een mooie plek voor de eerste ontmoeting van het bruidspaar. De vriendin, zus en moeder van Tyanne waren druk met de laatste voorbereidingen en de sfeer was heerlijk ontspannen. Iedereen had zin in deze mooie dag. De eerste ontmoeting tussen de bruid en de bruidegom is altijd een speciaal moment waar ik  enorm van kan genieten. Zo ook het moment van Tim en Tyanne! De bewonderende en liefdevolle blikken die gewisseld worden zijn onbetaalbaar!

Voor de bruiloft shoot reden we naar Kasteel Groeneveld, een mooi kasteel in een parkachtige omgeving. Tim en Tyanne hadden veel tijd uitgetrokken voor de shoot zodat we op verschillende mooie plekjes foto’s konden maken zonder dat we al te veel op te tijd hoefden te letten. Bij terugkomst was de familie gearriveerd en was er een heerlijk broodjesbuffet voor de gasten. De ceremonie was in het Raadhuis van Baarn en de vele vrienden van Tim en Tyanne stonden hen al op te wachten. Na een ontroerende ceremonie, de bellenblaas en de familiefoto op de trap was het tijd om naar Hoeve Sparrendam te rijden. Daar vond de kerkelijke inzegening plaats in de karakteristieke burcht, een knusse ruimte met stenen bogen en vensterramen.

De monumentale hoeve De Sparrendam is een hele mooie locatie voor een romantische bruiloft op een landelijke plek tussen weilanden en boomgaarden. Een hele mooie plek dus om foto’s te maken van het bruidspaar met hun vrienden en familie. Na de taart en de groepsfoto’s was er een heerlijke bbq. Het feest ’s avonds was een groot succes, maar dat hoorde ik pas later want toen was ik inmiddels thuis om de foto’s van deze mooie dag veilig te stellen.

 

Tim en Tyanne over Esther

Esther heeft, zonder dat ze de dag opviel, een goed beeld kunnen schetsen van onze bruiloft. Ze heeft goed oog voor detail en ze heeft superleuke spontane foto’s gemaakt. Esther is een hele aardige fotograaf,  fijn in de communicatie en heel flexibel. Na de bruiloft hebben we een supermooi fotoalbum gekregen, volledig naar onze wensen. Daar zijn we heel blij mee! Wij bevelen Esther zeker aan!