Trouwfotograaf omgeving Barneveld

Wonen jullie in Barneveld of omgeving en zoeken jullie een fotograaf uit de buurt? Ik heb al veel stellen uit Barneveld mogen fotograferen en ken in de omgeving mooie fotolocaties.  Het Kootwijkerzand met de uitkijktoren, het Transferium, De Walderveense Molen, de Passieflorahoeve en de Enka fabriek in Ede zijn allemaal mooie plekken voor jullie weddingshoot. Trouwen jullie in Kasteel de Schaffelaar? Ik zou daar graag eens een bruiloft fotograferen!

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak!

 

Testimonials


Lucie en Robin

Lieve Esther, we vonden het super dat je onze fotograaf wilde zijn, je bent een lieverd! Het album is echt super gaaf, zo mooi opgezet en zo'n mooie indruk van de hele dag. Dankjewel Esther, je hebt echt een gave!


Emma en Axel

" Onze complimenten hoe je alle belangrijke momenten van de dag hebt kunnen vangen! De foto's en het album zijn prachtig geworden. Fijn dat je voor de bruiloft op de locatie bent gaan kijken, je wist precies wat de mooie plekjes zijn bij het Kasteel en dat heeft mooie foto's opgeleverd. De foto's die je van de aanwezige kinderen maakte zijn ontroerend mooi, we zijn zo blij dat je onze dag op zo'n mooie manier hebt vastgelegd! We hebben je van harte aanbevolen aan onze vrienden!"


Tim en Tyanne

Esther heeft, zonder dat ze de dag opviel, een goed beeld kunnen schetsen van onze bruiloft. Ze heeft goed oog voor detail en ze heeft superleuke spontane foto's gemaakt. Esther is een hele aardige fotograaf,  fijn in de communicatie en heel flexibel. Na de bruiloft hebben we een supermooi fotoalbum gekregen, volledig naar onze wensen. Daar zijn we heel blij mee! Wij bevelen Esther zeker aan!