Trouwfotograaf omgeving Barneveld

Wonen jullie in Barneveld of omgeving en zoeken jullie een fotograaf uit de buurt? Ik heb al veel stellen uit Barneveld mogen fotograferen en ken in de omgeving mooie fotolocaties.  Het Kootwijkerzand met de uitkijktoren, het Transferium, De Walderveense Molen, de Passieflorahoeve en de Enka fabriek in Ede zijn allemaal mooie plekken voor jullie weddingshoot. Trouwen jullie in Kasteel de Schaffelaar? Ik zou daar graag eens een bruiloft fotograferen!

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak!

 

Testimonials


Joyce en Bobby

Lieve aanstaande bruidsparen, Van Esther zul je absoluut geen spijt krijgen als fotografe voor jullie bijzondere dag! Ze was op 8 augustus 2022 de fotografe van onze bruiloft. Esther is betrokken en luisterde goed naar onze wensen. De communicatie met Esther is heel fijn en soepel gegaan voorafgaand van de bruiloft en op de dag zelf. Ze heeft een goede kijk op wat mooi is dat vastgelegd moet worden, zoals onze bruidstaart, boeket, en de ringen. Ze geeft ook goede instructies voor mooie poses tijdens het moment van de trouwfoto's van ons samen. Ze is met ons mee geweest naar 3 fotolocaties en daarna mee naar de trouw locatie. Ze staat overal op het juiste moment klaar en schiet prachtige foto's van spontane momenten en ook vanuit verschillende perspectieven. De kwaliteit van de foto's zijn geweldig! Na de bruiloft komt ze persoonlijk het prachtige fotoalbum (ook helemaal naar onze wens gemaakt) brengen met de USB stick. Kortom, echt een aanrader! Dankjewel Esther! Liefs het dolblije bruidspaar Bobby en Joyce


Lucie en Robin

Lieve Esther, we vonden het super dat je onze fotograaf wilde zijn, je bent een lieverd! Het album is echt super gaaf, zo mooi opgezet en zo'n mooie indruk van de hele dag. Dankjewel Esther, je hebt echt een gave!


Emma en Axel

" Onze complimenten hoe je alle belangrijke momenten van de dag hebt kunnen vangen! De foto's en het album zijn prachtig geworden. Fijn dat je voor de bruiloft op de locatie bent gaan kijken, je wist precies wat de mooie plekjes zijn bij het Kasteel en dat heeft mooie foto's opgeleverd. De foto's die je van de aanwezige kinderen maakte zijn ontroerend mooi, we zijn zo blij dat je onze dag op zo'n mooie manier hebt vastgelegd! We hebben je van harte aanbevolen aan onze vrienden!"