De Pakistaanse bruiloft van Fraas en Jamila in Amsterdam

Ik had al een tijdje de wens om een multiculturele bruiloft te fotograferen. Toen Ronald Kempff mij vroeg of ik zin had om als second shooter mee te gaan naar de Pakistaanse bruiloft van Fraas en Jamila greep ik mijn kans. Fraas en Jamila zagen er prachtig uit in hun traditionele kleding en ik vond het een feestje om ze te mogen fotograferen.

Omdat er op deze dag geen ceremonie plaats vond was er veel tijd ingeruimd voor de wedding shoot in het Okura Hotel in Amsterdam. En dat was maar goed ook, want met twee videografen en twee fotografen die allemaal mooie shots willen maken kost zo’n wedding shoot best veel tijd. Het bruidspaar deed het fantastisch en poseerde met enorm veel geduld. Het maakte ze allemaal niet uit, ze gingen helemaal in elkaar op en dat leverde prachtige foto’s op. Aan het eind van de middag reden we naar feestlocatie De Koning in Amsterdam. Terwijl het bruidspaar zich even terugtrok in de bruidskamer stroomde de prachtig gedecoreerde feestzaal vol met  fraai geklede gasten. Het werd een mooie avond met muziek, dans,  een heerlijk dinerbuffet, een grote taart, een romantische openingsdans en vrolijke gasten.

 

Locatie: Okura Hotel Amsterdam  Make-up: dressyourlook  Feestlocatie: De Koning-events   | Kleding: Citysilks

Fraas en Jamila over Esther

Esther is een geweldige fotograaf om mee te werken. De foto’s hebben een prachtige invalshoek en het resultaat is subliem. Wij bevelen Esther aan!