De natte bruiloft van Judith en Diederick in Loosdrecht.

 

Judith en Diederick hadden het mooi gelegen Najade Resort in Loosdrecht uitgekozen voor hun bruiloft. Ze hadden de nacht samen met hun 2 kids doorgebracht in een van de comfortabele vakantiewoningen aan het water, wat een mooi plekje! Judith werd prachtig opgemaakt door Gerard de Haan en intussen werden de jongens in hun feestkleding gestoken door Diederick. De sfeer was ontspannen en ik had genoeg tijd om wat detailfoto’s te maken van de ringen en trouwjurk. De weddingshoot zou in een nabijgelegen natuurgebied plaatsvinden, maar omdat het zo hard regende moesten we een alternatief verzinnen. Gelukkig staat in Hilversum het kleurrijke Museum van Beeld en Geluid en ik pleegde snel een telefoontje om te vragen of het bruidspaar welkom was. De medewerkers van het museum waren erg hulpvaardig, er werd een parkeerplaats geregeld en we mochten foto’s maken op plekken die normaal niet voor het publiek toegankelijk zijn, hoe leuk is dat!? Bij terugkomst in het resort wachtten familie en vrienden het bruidspaar op. Na een heerlijke lunch was het tijd voor de groepsfoto, de mooie ceremonie en daarna de bbq en het feest buiten op het overdekte terras. Ondanks de regen was het een topdag!

 

 

 

 

 

Locatie wedding shoot: Museum van Beeld en Geluid Hilversum Visagie: Gerard de Haan   Locatie: Najade Resort Loosdrecht 

Judith en Diederick over Esther

We hebben op onze trouwdag hele mooie en leuke foto’s gemaakt! Esther was de perfecte fotograaf voor ons en wij zijn blij met het resultaat. Omdat het zo regende op het moment van de fotoreportage kwam Esther met het geweldige idee om in het gebouw vaan beeld en geluid in Hilversum een aantal foto’s te maken.
Ben je nog op zoek naar de juiste fotograaf maak dan een kennismakingsafspraak en misschien klikt het bij jullie ook zo goed.