Joyce en Bobby

Lieve aanstaande bruidsparen, Van Esther zul je absoluut geen spijt krijgen als fotografe voor jullie bijzondere dag! Ze was op 8 augustus 2022 de fotografe van onze bruiloft. Esther is betrokken en luisterde goed naar onze wensen. De communicatie met Esther is heel fijn en soepel gegaan voorafgaand van de bruiloft en op de dag zelf. Ze heeft een goede kijk op wat mooi is dat vastgelegd moet worden, zoals onze bruidstaart, boeket, en de ringen. Ze geeft ook goede instructies voor mooie poses tijdens het moment van de trouwfoto's van ons samen. Ze is met ons mee geweest naar 3 fotolocaties en daarna mee naar de trouw locatie. Ze staat overal op het juiste moment klaar en schiet prachtige foto's van spontane momenten en ook vanuit verschillende perspectieven. De kwaliteit van de foto's zijn geweldig! Na de bruiloft komt ze persoonlijk het prachtige fotoalbum (ook helemaal naar onze wens gemaakt) brengen met de USB stick. Kortom, echt een aanrader! Dankjewel Esther! Liefs het dolblije bruidspaar Bobby en Joyce


Lucie en Robin

Lieve Esther, we vonden het super dat je onze fotograaf wilde zijn, je bent een lieverd! Het album is echt super gaaf, zo mooi opgezet en zo'n mooie indruk van de hele dag. Dankjewel Esther, je hebt echt een gave!


Emma en Axel

" Onze complimenten hoe je alle belangrijke momenten van de dag hebt kunnen vangen! De foto's en het album zijn prachtig geworden. Fijn dat je voor de bruiloft op de locatie bent gaan kijken, je wist precies wat de mooie plekjes zijn bij het Kasteel en dat heeft mooie foto's opgeleverd. De foto's die je van de aanwezige kinderen maakte zijn ontroerend mooi, we zijn zo blij dat je onze dag op zo'n mooie manier hebt vastgelegd! We hebben je van harte aanbevolen aan onze vrienden!"


Tim en Tyanne

Esther heeft, zonder dat ze de dag opviel, een goed beeld kunnen schetsen van onze bruiloft. Ze heeft goed oog voor detail en ze heeft superleuke spontane foto's gemaakt. Esther is een hele aardige fotograaf,  fijn in de communicatie en heel flexibel. Na de bruiloft hebben we een supermooi fotoalbum gekregen, volledig naar onze wensen. Daar zijn we heel blij mee! Wij bevelen Esther zeker aan!


Kitty en Neil

Beste Esther, Wij willen jou graag bedanken, dat je onze mooie dag wilde vastleggen op de gevoelige plaat. Wat super was is dat we zelf ook konden mee denken hoe we op de foto wilden. Echt heel veel spontane foto's. Je ben een geweldig persoon, vrolijk en een hele goede fotograaf.


Roan en Inge

Wauw, wat hebben wij 20 september een heerlijke bruiloft gehad. Je hebt prachtige foto's gemaakt en we hebben genoten van de omgang met jou en van de fotomomenten. God Zegent je! Dank je wel en liefs!


Judith en Diederik

We hebben op onze trouwdag hele mooie en leuke foto's gemaakt! Esther was de perfecte fotograaf voor ons en wij zijn blij met het resultaat. Omdat het zo regende op het moment van de fotoreportage kwam Esther met het geweldige idee om in het gebouw vaan beeld en geluid in Hilversum een aantal foto's te maken. Ben je nog op zoek naar de juiste fotograaf maak dan een kennismakingsafspraak en misschien klikt het bij jullie ook zo goed.


Fraas en Jamila

Esther is een geweldige fotograaf om mee te werken. De foto's hebben een prachtige invalshoek en het resultaat is subliem. Wij bevelen Esther aan!


Gersom +Neeltje

Esther heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. De kennismaking vooraf was erg prettig. De fotoshoot op de dag zelf was een gezellig en ontspannen uur, met bovendien mooi resultaat. Tijdens de ceremonie en de borrel hebben we Esther nauwelijks opgemerkt maar aan de foto’s te zien was ze telkens op de juiste plaats. Bedank Esther!


Dennis + Bianca

​​Wat zijn de foto’s van onze bruiloft super gaaf geworden. We hebben een fantastische dag gehad en dankzij de super foto’s kunnen we er altijd weer op terug kijken. Esther super bedankt voor de mooie foto’s ook namens onze kids Joel en Isa


Toon + Dick

Wat zijn het een leuke foto’s, we zijn er heell blij mee en gaan er ook veel mensen blij mee maken. Met jou waren we ook erg blij die dag, je bent een leuke en spontane fotograaf. Dank je wel Esther.


Gert en Daisy

Wat een fijne en goede fotograaf ben jij! Wij zijn zeer blij met onze foto's, ze zijn prachtig! Bedankt dat je op de heetste dag van het jaar onze mooie en bijzondere dag voor altijd hebt vast gelegd.