Trouwen in New York?

Wat is nu romantischer dan een bruiloft in deze wereldstad, the city that never sleeps. Er is zo veel te zien en te doen dat je er niet uitgekeken raakt. En ik kan het weten, ik heb er een aantal jaren gewoond en weet de mooiste plekjes voor jullie wedding shoot. Wat denk je van de High Line, Central Park, Brooklyn Bridge, Grand Central Station en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Is het voor jullie niet mogelijk om te trouwen in New York, maar wil je wel dolgraag je trouwfoto’s laten maken in the Big Apple, dan kunnen jullie ook kiezen voor een after wedding shoot.  Je stapt op het vliegtuig met je trouwkleding in de koffer en een dag later staan jullie op een van de meest iconische plekken van de wereld voor een gave after wedding shoot. Ik heb er zin in, jullie ook?

Laten we dan een afspraak maken om te kijken of het klikt! Het voordeel als je voor mij kiest als destination fotograaf is dat we elkaars taal spreken en dat ik bekend ben met de stad en de Amerikaanse cultuur. Ook is het handig dat ik jullie kan helpen bij de voorbereiding van jullie destination wedding of after wedding shoot. En hebben jullie na de bruiloft nog extra diensten van mij nodig, dan ben ik dichtbij.