Newborn shoot Jayson

In 2017 leerde ik Roan en Inge kennen. Ik herinner me nog goed hoe ze kwamen kennismaken bij mij thuis. Ik was onder de indruk van dit jonge stel, ze waren zo duidelijk voor elkaar bestemd.  Het werd een mooi gesprek over hun liefde voor elkaar maar ook hun liefde voor God en Jezus, die hen bij elkaar heeft gebracht. Hun bruiloft was een prachtige dag, ik heb zelden een bruidspaar zo zien stralen. Wat fantastisch dat ik hier als fotograaf bij aanwezig mocht zijn.

Enkele maanden later kwam ik bij Roan en Inge thuis om hun trouwalbum af te leveren. Wat vond ik het mooi toen ze mij vertelden dat ze een kindje verwachtten en ik beloofde dat ik terug zou komen voor een newborn shoot als de baby was geboren.

In juni was het zover, Jayson werd geboren.  Wat een mooie baby en wat waren Roan en Inge trots. Toen ik binnenkwam lag Jayson heerlijk te slapen en samen met de kersverse pappa en mamma hebben we Jayson in diverse poses gelegd zodat ik ‘m in alle rust kon fotograferen.  Na een tijdje werd Jayson wakker en keek met zijn heldere oogjes de wereld in. Dat was het moment om even pauze te nemen. Inge nam Jayson mee om hem te voeden en verschonen, en Roan gaf mij een heerlijk kopje thee en – uiteraard – beschuit met muisjes. Jayson viel na een tijdje weer in slaap, waarna  ik nog wat prachtige foto’s kon maken van Jayson met en zonder kleding. Ik heb ervan genoten, wat is er nu mooier dan zulke bijzondere en intieme momenten te mogen vastleggen!?