Quality prints

Een echte eyecatcher in jullie interieur!

Een mooie foto aan de muur trekt de aandacht en creëert een echte eyecatcher in jullie interieur. Het zorgt ervoor dat jullie elke dag kunnen genieten van die bijzondere momenten. Ik raad daarom van harte aan om jullie favoriete foto’s te laten afdrukken. Omdat ik samenwerk met vakmensen garandeer ik printwerk van hoge kwaliteit die staat voor heldere kleuren, scherpe details en duurzaamheid. Naast een mooie afdruk voor aan de muur kun je ook kiezen voor een prachtig design album of koffietafelboek met jullie foto’s. 

Samen kijken we welk materiaal en welke afmetingen het beste passen in jullie interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos, hieronder zie je wat voorbeelden. 

01

acrylglas

Ik ben een enorme fan van een fotoafdruk onder mat acrylglas in gallery kwaliteit. Waarom? het glas geeft een hele mooie dieptewerking en de kleuren komen prachtig tot zijn recht. Matglas zorgt ervoor dat het glas niet spiegelt zodat de foto op elke plek goed zichtbaar is zonder vervelende spiegelingen. Prijzen vanaf 60,-

02

Aluminium

Een afdruk op aluminium past heel mooi in een industrieel interieur. De foto wordt direct op aluminium gedrukt en heeft een mat oppervlak zodat je geen last hebt van reflecties. Prijzen vanaf 60 ,-

03

Drieluik

Voor portretshoots is een drieluik een mooie keuze. De foto's kunnen op verschillende materialen worden afgedrukt. Uiteraard hoeft het niet te blijven bij drie foto's, vier of vijf is ook heel mooi.

04

Foto in lijst

“Een schilderij zonder lijst is als een ziel zonder lichaam" zei Vincent van Gogh ooit. Een foto inlijsten is ook een hele mooie manier om je foto te laten shinen. Een foto in een mooie lijst is een echte blikvanger. Lijsten zijn er in vele soorten en kleuren en kun je dus mooi afstemmen op de kleuren en materialen die je in je interieur gebruikt.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@esthersweddings

Volg mij

info@esthersmitfotografie.nl