Wie ben ik?

Mijn verhaal in het kort

Fotograferen in de natuur, dat is wat ik altijd graag deed. Mensen fotograferen vond ik een beetje spannend. Tot een bevriend fotograaf mij vroeg als second shooter op een bruiloft en ik zag hoe mooi het is om de mooie momenten en emoties op zo'n bijzondere dag vast te kunnen leggen. Mijn enthousiasme was gewekt en ik ben nog een aantal keren met hem en andere fotografen meegegaan, lekker veilig als second shooter. Toen ik zelfverzekerd genoeg was om op eigen benen te staan ben ik naar de Kamer van Koophandel te gegaan om mijn eigen bedrijf in te schrijven, inmiddels alweer 10 jaar geleden. Naast de bruiloften begon ik met kinderportretten, en vervolgens kwamen de familyshoots, de newborn shoots en de zwangerschapsshoots. Al die verhalen raken me en fotografie is me daarom heel dierbaar. Ik wil foto's maken die je voelt, foto's die een emotie overbrengen. Als dat lukt ben ik een gelukkig mens.

Meer over mij en mijn fotografie

“Als ik zeg dat ik iemand wil fotograferen, betekent dat eigenlijk dat ik ze graag zou willen kennen. Iedereen die ik ken, fotografeer ik”. In deze woorden van de beroemde fotograaf Annie Leibovitz kan ik mij goed vinden. Fotograferen doe ik vanuit mijn interesse en nieuwsgierigheid naar de ander. Ik ben benieuwd naar het verhaal achter de persoon en zoek naar een connectie. Want als er een connectie is ontstaat er wat moois, en dat zie je terug in mijn foto's.

Ook leuk om te weten!

Denk je dat we bij elkaar passen en wil je dat ik jullie verhaal vastleg? Dan is het tijd om kennis te maken!

Wat kun je verwachten?

Alles wat je wilt weten over jouw fotoshoot

Testimonials

Romy en Niels

Lieve Esther, Heel erg bedankt voor de mooie foto's die we van je hebben gekregen. Vooral de spontane lachende foto's waar we met z'n drieën op staan. Je hebt ons precies zo vastgelegd zoals we zijn. Niels houdt niet van foto's, maar zelfs hij is blij met deze foto's. Ongedwongen, spontaan en liefdevol. Ook is onze dochter, Norah, heel enthousiast en lekker beweeglijk. Het is je gelukt om haar ook mooi vast te leggen. Ze ging er zelfs even voor poseren, haha. En dan heb ik ook nog eens foto's van mezelf. Een mooie herinnering aan mijn zwangerschap. Nogmaals bedankt, ik kan je aan iedereen aanraden. Liefs Romy

" Onze complimenten hoe je alle belangrijke momenten van de dag hebt kunnen vangen! De foto's en het album zijn prachtig geworden. Fijn dat je voor de bruiloft op de locatie bent gaan kijken, je wist precies wat de mooie plekjes zijn bij het Kasteel en dat heeft mooie foto's opgeleverd. De foto's die je van de aanwezige kinderen maakte zijn ontroerend mooi, we zijn zo blij dat je onze dag op zo'n mooie manier hebt vastgelegd! We hebben je van harte aanbevolen aan onze vrienden!"

Esther is een geweldige fotograaf om mee te werken. De foto's hebben een prachtige invalshoek en het resultaat is subliem. Wij bevelen Esther aan!

Fraas en Jamila

Lieve Esther, we vonden het super dat je onze fotograaf wilde zijn, je bent een lieverd! Het album is echt super gaaf, zo mooi opgezet en zo'n mooie indruk van de hele dag. Dankjewel Esther, je hebt echt een gave!

Lucy en Robin

Lieve Esther, na die GEWELDIGE slideshow konden we het niet laten om alle foto's samen te bekijken. Wat een fantastisch mooie weergave van ons bruiloftsweekend! We hebben enorm genoten van de foto's en wat was het leuk om de sfeer vanuit andere invalshoeken mee te maken. Zo dankbaar. We herbeleven het weer helemaal!

Christel en Eric

We hadden Esther gekozen vanwege haar focus op natuurlijk licht en kleuren en we zijn superblij met het eindresultaat. Esthers aanwezigheid op onze bruiloft zorgde voor een rustige en ontspannen sfeer en dat heeft veel mooie, spontane foto's opgeleverd. Ze heeft erg goed rekening gehouden met onze wensen en wensen iedereen zo'n leuke ervaring!

Barbara en Mike

Esther is betrokken en luisterde goed naar onze wensen. De communicatie met Esther is heel fijn en soepel gegaan voorafgaand aan de bruiloft en op de dag zelf. Ze heeft oog voor details en schiet prachtige foto's van spontane momenten en ook vanuit verschillende perspectieven. De kwaliteit van de foto's is geweldig! Na de bruiloft komt ze persoonlijk het prachtige fotoalbum (ook helemaal naar onze wens gemaakt) brengen met de USB stick. Kortom, echt een aanrader! Dankjewel Esther!

Liefs het dolblije bruidspaar Bobby en Joyce

Mijn beloftes aan jullie

Ongedwongen foto's

Poseren voor een fotograaf doe je niet dagelijks en veel stellen vinden het best spannend. Nergens voor nodig, want ik zorg ervoor dat jullie ontspannen zijn tijdens de shoot. En dat zorgt voor mooie, pure en ongedwongen foto's!

Ontspannen trouwdag

Wat ik vaak terug krijg van zowel de bruidsparen als van de bruiloftsgasten is dat ze mij zo relaxt vinden. Dat vind ik een mooi compliment, want mijn rust straalt ook uit naar het bruidspaar. En dat garandeert een ontspannen sfeer op jullie bruiloft.

Luxe design album

Het luxe designalbum dat ik voor jullie zal ontwerpen geeft de sfeer van jullie bruiloft perfect weer. Jullie zullen nog vele jaren met plezier terugkijken op jullie prachtige trouwdag.

Enthousiaste fotograaf

Met ruim tien jaar ervaring als bruiloftsfotograaf ben ik nog steeds super enthousiast en kijk ik uit naar elke bruiloft, hoe groot of klein ook. Jullie kunnen bij mij terecht voor advies en tijdens jullie trouwdag weet ik altijd de mooiste momenten vast te leggen.

Volg me op Instagram

@esthersweddings

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@esthersweddings

Volg mij

info@esthersmitfotografie.nl