Jullie bruiloft, mijn passie

Spontane bruiloftfotografie met de focus op sfeer en creativiteit.

Mijn beloftes aan jullie

Ongedwongen foto's

Poseren voor een fotograaf doe je niet dagelijks en veel stellen vinden het best spannend. Nergens voor nodig, want ik zorg ervoor dat jullie ontspannen zijn tijdens de shoot. En dat zorgt voor mooie, pure en ongedwongen foto's!

Ontspannen trouwdag

Wat ik vaak terug krijg van zowel de bruidsparen als van de bruiloftsgasten is dat ze mij zo relaxt vinden. Dat vind ik een mooi compliment, want mijn rust straalt ook uit naar het bruidspaar. En dat garandeert een ontspannen sfeer op jullie bruiloft.

Luxe design album

Het luxe design album dat ik voor jullie zal ontwerpen geeft de sfeer van jullie bruiloft perfect weer. Jullie zullen nog vele jaren met plezier en terugkijken op jullie prachtige dag.

Ervaren & enthousiaste fotograaf

Met ruim tien jaar ervaring als bruiloftsfotograaf ben ik nog steeds super enthousiast en kijk ik uit naar elke bruiloft, hoe groot of klein ook. Jullie kunnen bij mij terecht voor advies en tijdens jullie trouwdag weet ik altijd de mooiste momenten vast te leggen.

Love Stories

real weddings

Testimonials

" Onze complimenten hoe je alle belangrijke momenten van de dag hebt kunnen vangen! De foto's en het album zijn prachtig geworden. Fijn dat je voor de bruiloft op de locatie bent gaan kijken, je wist precies wat de mooie plekjes zijn bij het Kasteel en dat heeft mooie foto's opgeleverd. De foto's die je van de aanwezige kinderen maakte zijn ontroerend mooi, we zijn zo blij dat je onze dag op zo'n mooie manier hebt vastgelegd! We hebben je van harte aanbevolen aan onze vrienden!"

Esther is een geweldige fotograaf om mee te werken. De foto's hebben een prachtige invalshoek en het resultaat is subliem. Wij bevelen Esther aan!

Fraas en Jamila

Lieve Esther, we vonden het super dat je onze fotograaf wilde zijn, je bent een lieverd! Het album is echt super gaaf, zo mooi opgezet en zo'n mooie indruk van de hele dag. Dankjewel Esther, je hebt echt een gave!

Lucy en Robin

Lieve Esther, na die GEWELDIGE slideshow konden we het niet laten om alle foto's samen te bekijken. Wat een fantastisch mooie weergave van ons bruiloftsweekend! We hebben enorm genoten van de foto's en wat was het leuk om de sfeer vanuit andere invalshoeken mee te maken. Zo dankbaar. We herbeleven het weer helemaal!

Christel en Eric

We hadden Esther gekozen vanwege haar focus op natuurlijk licht en kleuren en we zijn superblij met het eindresultaat. Esthers aanwezigheid op onze bruiloft zorgde voor een rustige en ontspannen sfeer en dat heeft veel mooie, spontane foto's opgeleverd. Ze heeft erg goed rekening gehouden met onze wensen en wensen iedereen zo'n leuke ervaring!

Barbara en Mike

Esther is betrokken en luisterde goed naar onze wensen. De communicatie met Esther is heel fijn en soepel gegaan voorafgaand aan de bruiloft en op de dag zelf. Ze heeft oog voor details en schiet prachtige foto's van spontane momenten en ook vanuit verschillende perspectieven. De kwaliteit van de foto's is geweldig! Na de bruiloft komt ze persoonlijk het prachtige fotoalbum (ook helemaal naar onze wens gemaakt) brengen met de USB stick. Kortom, echt een aanrader! Dankjewel Esther!

Liefs het dolblije bruidspaar Bobby en Joyce

Werkwijze en investering

Een prachtige bruidsreportage en een design album dat de sfeer van jullie trouwdag perfect weergeeft is onbetaalbaar. Je kunt je trouwdag immers nooit meer overdoen!

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Als jullie na ons kennismakingsgesprek besluiten dat ik jullie trouwfotograaf mag worden (yes!) zal ik een offerte maken. Deze ontvang ik dan graag getekend retour, samen met een aanbetaling van 25% van de reportage kosten. De periode tot jullie bruiloft hebben we regelmatig contact en kunnen jullie bij mij terecht voor advies. Enkele dagen voor de bruiloft neem ik contact op met jullie ceremoniemeester om jullie dag door te spreken. Zo ben ik goed voorbereid en zal ik op jullie trouwdag geen moment missen!

Hebben jullie mij geboekt voor 8 uur of meer, dan maken we een afspraak voor een loveshoot in de omgeving van Baarn.

Waarom een loveshoot?

Ik begrijp dat het best spannend kan zijn als een trouwfotograaf foto’s van jullie gaat maken. Je bent nu eenmaal geen professioneel model! Na tientallen bruiloften weet ik precies hoe ik jullie (en jullie gasten) ontspannen kan vastleggen. Tijdens de loveshoot kunnen jullie alvast ervaren hoe het zal zijn op jullie trouwdag. Dan hoeven jullie je daar niet meer druk over te maken! En nog een leuke bijkomstigheid; de foto’s kunnen jullie mooi gebruiken voor de uitnodigingen!

En op de dag zelf?

Op jullie trouwdag ben ik ruim op tijd op de afgesproken locatie om sfeerfoto’s te maken van de bruid en/of bruidegom die zich klaarmaakt voor de grote dag. Ik maak detailfoto’s van de jurk, de schoenen, de ringen en de bloemen en nog veel meer. Ruim van tevoren hebben we al afgesproken wat de locatie voor de trouw shoot zal zijn. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan hebben we ook al een alternatief bedacht. Voor de trouw shoot trek ik meestal 1,5 uur uit, zodat we in alle rust mooie foto’s kunnen maken. De rest van de dag ben ik zo veel mogelijk onopvallend aanwezig om alle mooie, ontroerende en spontane momenten vast te leggen.

En na de trouwdag?

Binnen een dag ontvangen jullie een preview van 10 foto’s zodat jullie die alvast kunnen delen met jullie vrienden en familie. Na ca. 6 weken stuur ik jullie een link naar de prachtige slideshow met muziek en een link naar jullie online gallerij.  Jullie maken samen een selectie van de foto’s voor het trouwalbum. Nadat ik jullie selectie heb ontvangen ontwerp ik het design album. ongeveer 2-3 weken nadat jullie de proofs hebben goedgekeurd kom ik jullie trouwalbum en de usb met de hoge resolutie foto’s langs brengen. Dit is altijd een leuk en feestelijk moment! We drinken nog wat, praten na over jullie bruiloft en dan ga ik als een tevreden mens weer naar huis! Weer een stel blij gemaakt met mooie herinneringen aan hun fantastische bruiloft!

Complete pakketten vanaf 1495,-

Mijn pakketten zijn heel compleet en beginnen bij 1495,- voor 6 uur fotografie. Dit is altijd inclusief: 

 • een uitgebreid kennismakingsgesprek bij jullie thuis. 
 • Een design album dat met de grootste zorg is ontworpen
 • bij pakketten vanaf 8 uur is een loveshoot in de omgeving van Baarn inbegrepen
 •  uitgebreide selectie en optimalisatie van de foto’s
 • foto slideshow met muziek
 • prive online gallerij
 • usb stick met hoge resolutiefoto’s
01

onbetaalbaar

Een prachtige bruidsreportage en een design album dat de sfeer van jullie trouwdag perfect weergeeft is onbetaalbaar. Je kunt je trouwdag immers nooit meer overdoen! De first look, die traan van je moeder en de knuffel van je opa en oma, de trotse blik van pappa.... Als ervaren fotograaf zie ik al deze momenten en weet ze op een prachtige manier vast te leggen, ook onder tijdsdruk en bij slechte lichtomstandigheden.

02

Focus op sfeer

Met mijn fotografie focus ik me vooral op sfeer en creativiteit. Ik ben altijd op zoek naar het mooiste licht en heb veel oog voor detail. Een bruiloftsreportage is voor mij niet compleet zonder detailfoto's van onder andere de ringen en het boeket.

04

Design Album

Omdat een trouwreportage niet compleet is zonder mooi album is in al mijn pakketten een luxe design album inbegrepen. Dit prachtige album wordt door mij met liefde ontworpen en op een duurzame manier in Portugal gemaakt. Jullie zullen het met veel trots aan jullie familie en vrienden laten zien en nog vaak genieten van deze terugblik op jullie prachtige trouwdag.

03

Bruiloft in het buitenland

Trouwen in het buitenland is heel speciaal. Doordat jullie een paar dagen samen met jullie vrienden en familie doorbrengen op een mooie locatie is de sfeer intiem en ontspannen. Iedereen geniet van de mooie omgeving, het lekkere weer en het heerlijke eten en vooral van elkaars gezelschap. Ook ik kan hier enorm van genieten! Want hoewel het hard werken is om jullie bruiloftsweekend vast te leggen is het vooral heel mooi om hier deel van uit te maken en de vele mooie momenten op een creatieve manier te kunnen vastleggen. In een gemiddeld bruiloftsweekend ben ik 18 uur aan het fotograferen. Elke bruiloft is maatwerk, en dat geld zeker voor jullie destination wedding. Houd rekening met een investering van 3800,- exclusief reis- en verblijfskosten.

Neem contact op

  INTERESSE IN SOORT SHOOT
  DATUM BRUILOFT
  Close

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

  Instagram

  @esthersweddings

  Volg mij

  info@esthersmitfotografie.nl