Bruiloft op de Havixhorst

Lara en Alwin

Lara en Alwin gaven elkaar het jawoord op het prachtige Chateau de Havixhorst.  Niet alleen de locatie was prachtig, ook het weer was fantastisch op deze dag in April.  Lara was de avond voor de bruiloft al naar het landgoed vertrokken samen met haar moeder, zus en beste vriendin en was die ochtend met een heerlijk ontbijtje in alle rust begonnen. Alwin was ‘s ochtends met hun twee lieve kids Nova en Bowen (liefkozend No en Bo) naar het kasteel gereden. Toen ik aankwam was de sfeer relaxed en waren No en Bo lekker buiten aan het spelen. Toen ik vroeg waar mamma was kreeg ik als antwoord “in de geheime kamer” . Het was duidelijk dat mamma nog even niet gestoord wilde worden door de twee jongens en dat was geen probleem want er waren genoeg mensen die zich over de jongens ontfermden.  Voordat ik naar de geheime kamer vertrok nam ik snel even een kijkje in de tuin naast het chateau, waar het team van Anders Bloemstyling al druk bezig was met de zeer mooie bloemdecoraties.  Toen ik binnenkwam zat Lara nog in de make-up en werden de jongens aan de andere kant van de gang door hun oma en tante aangekleed, het was een gezellige boel met alle rondrennende kids die inmiddels ook de geheime kamer hadden gevonden. Pa stak ook nog even zijn hoofd om de hoek om zijn mooie dochter te bewonderen. Hij mocht even later Lara naar de plek van de ceremonie brengen. Lara en Alwin hadden als trouwambtenaar Kim Noord gekozen (www.trouwendoenwesamen.nl), die niet alleen een onderhoudende speech hield maar daarbij de ceremonie ook nog eens opvrolijkte met een aantal liedjes. Een zingende babs dus, hoe leuk is dat!? Bo en No hadden natuurlijk ook een rol in de ceremonie, zij mochten de ringen brengen en mochten ook nog eens  een liefdesakte ondertekenen met blauwe verf. Na een feestelijke afsluiting van de ceremonie werd er natuurlijk geproost op het bruidspaar, en de borrel liep over in een heerlijk diner, dat weer afgesloten werd met een prachtige en heerlijke sweet table, verzorgd door De Zoetige Taart. s’ Avonds volgde er een gezellig feest met muziek van de mobiele dj  en Kim Noord..

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer facilisis lorem quis pretium posuere. Nam gravida orci in massa convallis vestibulum. Sed venenatis hendrerit gravida. In nec lectus diam. Sed tellus justo, aliquam id eros sit amet, condimentum ullamcorper justo. In lacinia, purus ut congue pharetra, elit sapien aliquam turpis, non viverra dui ante id orci. Nam laoreet ornare urna, in varius nibh finibus sit amet. Quisque sed commodo sapien. Suspendisse at risus tempor eros auctor ullamcorper. Duis ut libero nulla. Ut et erat in quam mattis rhoncus. Mauris dignissim pharetra erat at rhoncus. Aenean dignissim eros quis elit volutpat, faucibus facilisis nisl vulputate. Vivamus interdum id urna ut sagittis.

Esthers beelden herken je aan de natuurgetrouwe kleuren en haar oog voor de natuur. Ze heeft buiten ons als bruidspaar ook mooi de locatie en de omgeving vastgelegd. Ze heeft een talent om op de trouwdag onzichtbaar te zijn, in positieve zin. Je hebt helemaal niet door dat zij er is en toch heeft ze alle mooie momenten vastgelegd. Ze brengt rust tijdens een hele bijzondere gebeurtenis in het leven van mensen en stelt mensen op hun gemak. Haar beelden vormen een hele mooie herinnering om op terug te kijken"

Volg me op Instagram

@esthersweddings

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@esthersweddings

Volg mij

info@esthersmitfotografie.nl