De mooiste fotoshootlocaties rond Baarn

In Baarn en omgeving zijn vele mooie plekjes voor een fotoshoot. Zijn jullie op zoek naar een mooie locatie voor een familyshoot, loveshoot of zwangerschapsshoot? Dan heb ik hier alvast de mooiste fotoshootlocaties rond Baarn voor jullie geselecteerd!

“Een foto maken is deelnemen aan de sterfelijkheid, kwetsbaarheid en veranderlijkheid van een andere persoon” Susan Sontag

01

Cantonspark, Baarn

Het Cantonspark in Baarn is een verborgen pareltje midden in Baarn. Het ligt vlak bij mij om de hoek en is een van mijn favoriete fotoshoot locaties. Er zijn leuke bruggetjes, bogen en een hele mooie wintertuin (deze is helaas sinds kort gesloten).

02

Kasteel Groeneveld, Baarn

Niet alleen het kasteel is een prachtig decor voor een fotoshoot, ook de parktuin die in Engelse landschapsstijl is aangelegd is heel mooi. Er zijn waterpartijen, slingerende paadjes, boompartijen en zelfs een echte heuvel.

03

Soesterduinen, Soest

De Soesterduinen zijn altijd mooi, zomer en winter. Een super locatie voor een familyshoot met jongere kinderen, want die kunnen zich hier heerlijk uitleven in het zand of als je geluk hebt in de sneeuw!

04

Amersfoort

De historische binnenstad van Amersfoort vormt een heel mooi decor voor een fotoshoot. Ga in ieder geval even naar de oude Koppelpoort, het visitiekaartje van Amersfoort!

Museum voor Beeld en Geluid, Hilversum

Als het onverhoopt regent op je trouwdag is het fijn om een mooie binnenlocatie achter de hand te hebben. Het kleurrijke Museum voor Beeld en Geluid in Hilversum is dan een heel mooi alternatief.

Westerheide, Hilversum

Wat is er nu mooier dan shooten op de bloeienede heide?! Ik kom hier elk jaar welk een paar keer voor een mooie shoot.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@esthersweddings

Volg mij

info@esthersmitfotografie.nl