Verslag van een mooie newbornshoot

In 2016 ontmoette ik Tysha voor het eerst tijdens een superleuke family shoot ter voorbereiding op de bruiloft van Bas en Rekha.  In juli 2017 zagen we elkaar weer op de bruiloft, die ook weer super gezellig was, wat een leuke familie! Weer een jaartje verder werden Johan en Tysha de trotse ouders van Daley.  Ik vond het natuurlijk heel erg mooi dat ze mij vroegen om een  newborn shoot te doen!

De dag van de newborn shoot

Toen ik binnenkwam lag Daley heerlijk op de bank te slapen. Wat een prachtige baby met zijn donkere haartjes, heel vertederend en puur. Omdat je nooit weet hoe lang een baby zo lekker blijft slapen begon ik gelijk met het maken van foto’s. Tysha had een paar mooie dekens om Daley op te leggen en tussen de kraamcadeaus zat een wit gehaakt kleed. Dat kon ik mooi gebruiken om over Daley heen te leggen. Omdat hij zo lekker bleef door slapen besloten we om Daley uit te kleden zodat ik ook een paar foto’s van Daley in zijn blootje kon nemen. Dat is altijd een uitdaging, want het is afwachten of zo’n baby’tje dan niet te wakker wordt. Verder weet je nooit wat er gebeurt op het moment dat je de luier uit doet….. Maar het ging goed en ik heb een paar prachtige foto’s kunnen maken voordat Daley wakker werd (en een mini plasje op de bank deed 🙂 ). En toen had hij er ook echt geen zin meer in. Het arme mannetje moest ontzettend huilen. Maar gelukkig zijn mamma en pappa er dan om je te troosten en te knuffelen. Tysha trok zich even terug om Daley te voeden en intussen maakte Johan de bank schoon. Daley was weer helemaal relaxed en het leek Johan leuk om nog een paar foto’s te nemen met een naakte Daley op zijn arm. En dat heeft hij geweten!

Spuitpoep

Ik had net een paar foto’s gemaakt toen Daley het witte shirt van Johan besmeurde met mosterd gele spuitpoep. De jonge ouders konden de humor hier wel van inzien en moesten enorm lachen. Wat een grappig moment! Er was ook wat poep op het nieuwe lichtgrijze vloerkleed terecht gekomen, maar Johan wist raad. Hij belde zijn moeder, die kwam meteen en had de vlek er in no time weer uit. Daley was intussen weer lekker aangekleed en klaar voor het vervolg van de shoot.

Bevoorrecht en trots

Het was een heerlijke ochtend met Johan, Tysha en Daley.  Ik voel me bevoorrecht dat ik hun geluk mocht vastleggen. Johan bleek 2 weken later jarig te zijn en Tysha wilde hem verrassen met een mooi fotoboek. Daar wilde ik uiteraard graag aan meewerken en het is me  gelukt om het boek op tijd af te geven. Johan was er superblij mee. Een van de foto’s hangt inmiddels ook in een groot formaat afdruk op plexiglas aan de muur, en daar ben ik natuurlijk super trots op!

newbornshoot
newbornshoot
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@esthersweddings

Volg mij

info@esthersmitfotografie.nl